Gå direkt till innehåll
Ny motorolja baserad på FUCHS Advanced Circular Technology (ACT)

Nyhet -

Ny motorolja baserad på FUCHS Advanced Circular Technology (ACT)

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 Premium Performance motorolja baserad på hållbar FUCHS Advanced Circular Technology (ACT). Speciellt utvecklad för PSA-fordon och PSA B71 2010 Godkänd

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 är lämplig för fordon i STELLANTIS gruppen som kräver PSA B71 2010 godkännande, Peugeot, Citroen, DS, Opel/Vauxhall samt olika Toyota ProAce-modeller.

Det som skiljer TITAN GT1 PRO 2010 från andra är inte bara dess fysiska prestanda i motorerna utan också dess hållbart framställda basoljor i kombination med den senaste toppmoderna tillsatstekniken vilket innebär att CO2-uttaget vid tillverkningen av varje liter TITAN GT1 PRO 2010 reduceras jämfört med konventionella basoljor.

Detta är FUCHS först utvecklade ACT Premium Performance-motorolja och där det varit möjligt att under tillverkningsprocessen spara >30 %* CO2e i jämförelse med konventionella råvaror.

Fördelar TITAN GT1 PRO 2010

  • Reducerar av bränsleförbrukning och avgasutsläpp.
  • Skyddar avgasefterbehandlingssystem.
  • Ger mycket högt slitageskydd.
  • Utmärkt vid kallstart och snabb oljecirkulation i hela motorn vid låga temperaturer.
  • Avancerad tillsatsteknik ger bibehållen prestanda under oljans livslängd.
  • Lägre produktkoldioxidavtryck (PCF) jämfört med konventionella oljor tack vare Advanced Circular Teknik (ACT)

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 finns tillgänglig i 1L, 5L och 205L

* Minskningen av CO2-avtryck (CO2e) baseras på FUCHS nuvarande metod (ISO 14067-kompatibel) enligt de värden som finns tillgängliga vid tidpunkten för publiceringen

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Relaterat innehåll

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige