Gå direkt till innehåll
FUCHS lanserar automatväxellådsolja för 9-stegade automatväxellådor från Mercedes-Benz

Nyhet -

FUCHS lanserar automatväxellådsolja för 9-stegade automatväxellådor från Mercedes-Benz

TITAN ATF 9034 är en ny Premium Performance automatväxellådsolja för 9-stegade automatväxellådor (9G-Tronic / NAG III) från Mercedes-Benz.

Den senaste specifikationen för automatväxellådsolja MB 236.17 från Mercedes-Benz kombinerar många moderna smörjmedelskrav. Hög transmissionseffektivitet och därmed betydande bränslebesparing i kombination med långa oljebytesintervall. Dessa kompletteras av hög växlingskomfort som också möjliggör en förbättrad körkänsla

TITAN ATF 9034 kan användas i många fordon av nyare årsmodeller, t.ex. Mercedes-Benz C-, E- och S-klass, men även i Vito och Sprinter.

Med sin Rekommendation för MB 236.17 kompletterar TITAN ATF 9034 vår befintliga TITAN ATF 9134 FE, som är officiellt godkänd av Mercedes-Benz för 9-växlad automatlåda

Fördelar TITAN ATF 9034

  • Enastående bränsleekonomiska egenskaper
  • Mycket hög oxidationsstabilitet
  • Utmärkt friktionsstabilitet över hela oljebytesintervallet
  • Utmärkt slitageskydd, även vid hög belastning
  • Lämplig för utvalda hybridfordon, enligt fordonstillverkarens föreskrifter

TITAN ATF 9034 finns tillgänglig i 20L

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Relaterat innehåll

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige