Följ FUCHS LUBRICANTS

FUCHS Lubricants stolt sponsor av Linus Westman, Rally X

Pressmeddelande   •   Jul 02, 2020 09:00 CEST

Äntligen drar tävlingssäsongen igång och vi kommer med spänning att följa Linus, i sin OMSE Ford Fiesta, genom årets första tävlingar i RallyX Nordic – ALL-STAR MAGIC WEEKEND i Höljes 2–5 juli.

Dessa tävlingar körs helt efter pandemins rekommendationer och är publikfria men kan följas via stream i totalt 26 timmars sändning under 4 dagar. 
Deltävling 1 den 2:a juli och deltävling 2 under 4–5 juli ingår även i SM för de svenska förarna.
Följ tävlingarna här: https://embed.staylive.tv/livestream/27889?packages=401

”Vi är laddade och förberedda för att mäta oss med VM- och EM-förare. Detta blir ett perfekt genrep inför kommande 3 EM tävlingar som är kvar i kalendern”, säger Linus.

Kommande tävlingar
Sverige (Höljes) 20–23 augusti
Lettland (Riga) 19–20 september
Belgien (Spa) 3–4 oktober

FUCHS Lubricants önskar lycka till med säsongen.

Följ Linus i social media:
Facebook: LiWe RX
Instagram: linuswestman_liwerx
www.rallyx.se

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.

I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.