Gå direkt till innehåll
Ny produkt: FUCHS BluEV EDF 7005

Nyhet -

Ny produkt: FUCHS BluEV EDF 7005

FUCHS BluEV EDF 7005 är en Premium Performance olja speciellt utvecklad för elektriska drivlinor med direktkylda E-motorer med mycket hög effektivitet. Tack vare ett mycket välbalanserat förhållande mellan lågviskösa basoljor och toppmoderna additivsystem utmärker sig FUCHS BluEV EDF 7005 från konventionella produkter. Vätskan är speciellt utformad för att ge utmärkt kompatibilitet med elektroniska komponenter för en direkt kylning av E-motorn och en enastående smörjning av E-axeltransmissionen. Dessutom ger FUCHS BluEV EDF 7005 utmärkta elektriska egenskaper för konduktivitet och resistans.

FUCHS BluEV EDF 7005 är lämplig för användning i TESLA Model 3 och Model Y transmissioner samt för alla andra årsmodeller från 2021 och nyare. Ett fullständigt oljebyte rekommenderas vid konvertering till FUCHS BluEV EDF 7005

Specifikationer Godkännanden FUCHS rekommenderar

-

-

TESLA EDF-2

Finns tillgänglig i 12x1L

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Relaterat innehåll

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige