Gå direkt till innehåll
FUCHS BlueEV EDF 5930 - en helt ny Premium Performance elektriskt isolerande transmissionsolja

Nyhet -

FUCHS BlueEV EDF 5930 - en helt ny Premium Performance elektriskt isolerande transmissionsolja

FUCHS BlueEV EDF 5930 är en helt ny Premium Performance elektriskt isolerande transmissionsolja, speciellt utvecklad för hybriddrivlinor i MAN och SCANIA kommersiella fordon.

FUCHS BluEV EDF 5930 är utvecklad för att möta de senaste kraven och är baserad på utvalda basoljor och toppmodern tillsatsteknik. Moderna hybridfordon innehåller en mängd olika komponenter, friktions- och tätningsmaterial. Tack vare sin unika formulering säkerställer produkten utmärkt kompatibilitet med dessa komponenter.

FUCHS BlueEV EDF 5930 är officiellt godkänd enligt av MAN och SCANIA, bland annat tack vare ett utmärkt skydd mot kopparkorrosion och slitage.

Godkännnanden: MAN M 3703, SCANIA STO EV

Finns tillgänglig i 20L

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Relaterat innehåll

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige