Följ FUCHS LUBRICANTS

FUCHS i Skandinavien är nu en del av DMG MORI – FUCHS Technology Partnership

Pressmeddelande   •   Mar 23, 2020 09:05 CET

Det skandinaviska samarbetet är en förlängning av det tekniska samarbetsavtal som tecknades 2017 mellan DMG MORI AG och FUCHS PETROLUB SE. Avtalet upprättades för att säkerställa ett nära samarbete och att tillsammans sätta standarder för innovativ produktutveckling inom området smörjmedel och maskinverktyg.

Målet med detta tekniska samarbete är att gemensamt utveckla nya smörjmedelslösningar och tjänster för maskinapplikationer. I planen ingår också att nå ytterligare framdrift i digitaliseringen av produktionsprocesser och tillståndsövervakning av maskiner och anläggningar.

- Partnerskapet med DMG MORI är en extremt viktig hörnsten för oss gällande utvecklingen av segmentet Metallbearbetning på den skandinaviska marknaden, säger Nicklas Gustafsson, Försäljningschef på FUCHS i Sverige.

- Att ha förtroendet att diskutera FUCHS metallbearbetningsvätskor med DMG MORI’s kunder samt visa på hur FUCHS tekniska kunskap kan bidra till deras produktionsprocesser, ser vi som en stor möjlighet för båda parter.

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.

I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.