Gå direkt till innehåll
Välj rätt olja till din 4 takts utombordare och vattenskoter

Nyhet -

Välj rätt olja till din 4 takts utombordare och vattenskoter

TITAN MARINE FC-W 10W-30 är en ny Super High Performance motorolja särskilt utvecklad för användning i högprestanda 4-takts bensinmotorer, så som utombordare och vattenskotrar.
Oljan säkerställer ett högt slitageskydd och minimerar beläggningar i motorn. Den ger också ett högt skydd mot korrosion som säkerställer lång livslängd och reducerar risken för avlagringar på tändstiften vilket annars kan leda till driftsstopp.

TITAN MARINE FC-W 10W-30 uppfyller de senaste kraven från NMMA (National Marine Manufacturers Association) och är godkänd för motorer med katalysator. Oljan överskrider kvalitetskraven från flertalet motortillverkare och har därför ett brett användningsområde.

Godkännanden
NMMA FC-W (CAT)

FUCHS Rekommenderar
BOMBARDIER
EVINRUDE
HONDA
JOHNSON
MERCURY
SEADOO
SUZUKI
YAMAHA

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige