Gå direkt till innehåll
TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 - En motorolja med låg viskositet för flera olika bilmärken

Nyhet -

TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 - En motorolja med låg viskositet för flera olika bilmärken

Trenden mot lägre viskositet och mer bränsleeffektiva oljor fortsätter och fler och fler biltillverkare introducerar tunnare oljespecifikationer i SAE 0W-20 klassen. Därför lanserar vi nu TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 som kan användas i motorer från flera olika tillverkare då den kombinerar flertalet godkännanden för en bred marknadstäckning. 

Nya TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 är speciellt utformad för utvalda modeller från BMW, Mercedes-Benz, Opel och Volvo men lämpar sig också till flera modeller från asiatiska och amerikanska tillverkare. Dessutom är den även lämplig för många hybridmotorer.

Specifikation Godkännanden FUCHS rekommenderar
ACEA C5
API SN PLUS RC
ILSAC GF-5
BMW LONGLIFE-17 FE+
MB-APPROVAL 229.71
OW 040 1547
CHRYSLER MS-12145
FIAT 9.55535-GSX
FORD WSS-M2C947-A
VOLVO VCC RBS0-2AE

Finns i förpackningsstorlekarna 1L samt fat

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige