Gå direkt till innehåll
TITAN CVTF FLEX – En transmissionsolja för flera olika bilmärken

Nyhet -

TITAN CVTF FLEX – En transmissionsolja för flera olika bilmärken

TITAN CVTF FLEX är en Ultra High Performance CVTF (Continuously Variable Transmission Fluids), särskilt utvecklad för användning i transmissioner som använder remmar eller drivkedjor i stål. Den liknar en ATF-olja med skillnaden att dess egenskaper är speciellt utformad att klara kontakten och friktionen mellan de olika metalliska materialen.

Eftersom CVT-växellådor vanligtvis använder kraftfulla hydrauliska pumpar för styra variatorn och dess låsning, måste dessa oljor ha mycket bra skum- och luftfrigörande egenskaper för att förhindra kavitation inuti pumpen samtidigt som den måste säkerställa tillförlitlig och lätthanterlig växling under alla driftförhållanden.

TITAN CVTF FLEX har bevisat goda resultat i fälttester gjorda i flera olika transmissioner från flera olika tillverkare under lång tid. Det betyder att du nu kan har möjlighet att minska ner ditt sortiment till endast en produkt som täcker behovet för ett flertal transmissioner från flera olika biltillverkare.

Finns tillgängligt i 1L och 20L

Specifikation Godkännanden

FUCHS rekommenderar

         -

              -

BMW 83 22 0 136 376
BMW 83 22 0 429 154
CHRYSLER CVTF+4
DAIHATSU AMMIX CVTF-DC/-DFE
DODGE/JEEP NS-2/CVTF+4
FORD WSS-M2C933-A/MERCON C
GM 19260800
GM DEX-CVT
HONDA HCF-2
HYUNDAI/KIA SP-CVT1
MAZDA CVTF 3320
MITSUBISHI CVTF-J1/J4
NISSAN NS-1/NS-2/NS-3
SUBARU Lineartronic CV-30/CVTF/CVTF
II/E-CVT/iCVT
SUZUKI TC/NS-2/CVT Green 1/CVT
Green 2/CVTF 3320
TOYOTA TC/CVT FE
VW TL 521 80 (G 052 180)
VW TL 525 16 (G 052 516)

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige