Gå direkt till innehåll
RENEP CGLP – en ny uppgraderad serie av gejdoljor

Nyhet -

RENEP CGLP – en ny uppgraderad serie av gejdoljor

Nu uppgraderar vi, och samtidigt namnändrar, vårt sortiment av gejdoljor till RENEP CGLP.

RENEP CGLP är en serie gejdoljor som är speciellt utformade för användning på verktygsmaskiners glidbanor. Glidbanorna är kritiska komponenter i verktygsmaskiner såsom svarvar, fräsmaskiner och slipmaskiner, eftersom de styr rörelsen av skärverktyget eller arbetsstycket. Gejdoljan är avgörande för att säkerställa en jämn och exakt rörelse av verktygsmaskinens komponenter, samt skydda dem från slitage.

RENEP CGLP hjälper också till att skydda verktygsmaskinens komponenter från rost och korrosion, vilket kan uppstå när metallytorna utsätts för fukt. Oljan skapar en barriär mellan metallen och miljön, vilket hjälper till att förhindra att rost och korrosion bildas. Appliceringen är väsentlig för att bibehålla noggrannheten, precisionen och livslängden hos verktygsmaskiners glidbanor. Genom att minska friktionen och skydda mot slitage, hjälper RENEP CGLP till att säkerställa att verktygsmaskiner kan arbeta effektivt och tillförlitligt under en längre tidsperiod.

RENEP CGLP 32, 68, 150 samt 220 ersätter den utgående produktserien GLIDEWAY.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Relaterat innehåll

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige