Gå direkt till innehåll
PLANTOHYD 46 B  - En ny esterbaserad hydraulvätska med miljöprofil från FUCHS

Nyhet -

PLANTOHYD 46 B - En ny esterbaserad hydraulvätska med miljöprofil från FUCHS

PLANTOHYD 46 B är en miljöanpassad hydraulvätska baserad på syntetiska estrar. Produkten är framtagen för att uppfylla både de tekniska och miljömässiga kraven i Svensk Standard 155434. Tack vare sitt höga viskositetsindex lämpar sig PLANTOHYD 46 B för applikationer där omgivningstemperaturen kan variera.

PLANTOHYD 46 B är listad på RISE SP-listan vilket gör den till det perfekta valet för dig som vill göra ett miljömässigt hållbart produktval för hydraulsystem som arbetar inom skogsbruk, byggande eller hamnverksamhet

Finns tillgänglig i 20L, 205L, 1000L och BULK

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige