Gå direkt till innehåll
Nytt silikonfett i FUCHS sortiment

Nyhet -

Nytt silikonfett i FUCHS sortiment

Nu introducerar vi RENOLIT SI 708. Ett silikonoljebaserat, gelförtjockat smörjfett som är vattenavvisande, åldringsbeständigt, har goda isoleringsegenskaper samt dielektrisk styrka. Produkten är avsedd som monteringshjälp för tätningar och som ett elektriskt isolerande fett.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige