Gå direkt till innehåll
Nya namn gör det lättare att välja rätt motorolja

Nyhet -

Nya namn gör det lättare att välja rätt motorolja

Nu skapar vi en tydligare namnsättning för att du lättare ska kunna välja rätt bland våra motoroljor. TITAN PRO som i professionell och TITAN FLEX som i flexibel. Oavsett om du har behov av en produkt som möter ett specifikt godkännande eller vill kunna täcka in en större del av bilparken hittar du motoroljan hos oss.

 

TITAN PRO
som i PROFESSIONELL

Produkterna i TITAN PRO-familjen karakteriseras utav ett tydligt fokus på en specifik OEM specifikation. Dessa produkter är utvecklade, optimerade och godkända för en specifik applikation.
TITAN FLEX
som i FLEXIBEL

Produkterna i TITAN FLEX-familjen är idealiska för produktrationalisering för flera bilmärken. De kombinerar flera olika godkännanden för att täcka in en stor del utav marknadsbehovet.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige