Gå direkt till innehåll
Ny produkt: TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140

Nyhet -

Ny produkt: TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140

TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140 är en Premium Performance-växellådsolja speciellt framtagen för axel- och differentialtransmissioner för Scania.

TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140 är utvecklad på helsyntetiska basoljor och har därför utmärkt temperatur- och oxidationsstabilitet. Detta möjliggör oljebytesintervaller på upp till 360 000 kilometer och mycket goda bränslebesparande egenskaper, vilket resulterar i minskade CO2-utsläpp.

TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140 skyddar effektivt mot slitage och korrosion genom att kombinationen av syntetiska basoljor med den senaste tillsatsteknologin. Produkten skyddar mot avlagringar och ger mycket hög renhet. Har också utmärkt kompatibilitet med elastomerer och tätningar.

Fördelar

  • Godkänd enligt SCANIA STO 2:0 A som medger förlängt oljebytesintervall på upp till 360 000 km.
  • Utmärkt temperatur- och oxidationsstabilitet
  • Effektivt skydd mot korrosion och slitage
  • Enastående skjuvstabilitet
  • Bränslebesparande egenskaper

TITAN CYTRAC PRO S2A SAE 75W-140 Finns tillgänglig i 205L.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige