Gå direkt till innehåll
MAINTAIN FRICOFIN PRE-MIX – Vi ändrar i namnsättningen

Nyhet -

MAINTAIN FRICOFIN PRE-MIX – Vi ändrar i namnsättningen

Det färdigblandade sortimentet inom kylarvätska, MAINTAIN FRICOFIN har ändrat namn. Det tidigare prefixet -35 användes för att visa det lägsta temperaturområdet i °C. Det nya prefixet 50 speglar ett blandningsförhållande på 1:1 mellan koncentrat och vatten. De färdigblandade produkterna för MAINTAIN FRICOFIN LL och MAINTAIN FRICOFIN S kommer att ändras enligt nedan.

Tidigare namn                                 Nytt namn
MAINTAIN FRICOFIN LL -35         MAINTAIN FRICOFIN LL 50 
MAINTAIN FRICOFIN S-35            MAINTAIN FRICOFIN S 50

Finns i emballage 20L, 205L fat.
MAINTAIN FRICOFIN LL 50 finns även i 1000L IBC

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige