Gå direkt till innehåll
FUCHS THERMISOL MQM 5003 - ny etapphärdningsolja

Nyhet -

FUCHS THERMISOL MQM 5003 - ny etapphärdningsolja

Nu lanserar FUCHS en ny etapphärdningsolja i sitt program med härdningsprodukter.

THERMISOL MQM 5003 är en etapphärdningsolja som ger en medelhög kylhastighet. Produkten består av högraffinerad mineralolja med noga utvalda tillsatser som ger stabila härdegenskaper, rena härdkomponenter och lång livslängd. THERMISOL MQM 5003 används främst som etapphärdningsolja där kraven på minsta möjliga deformation är höga men lämpar sig även för alla slags härdningsanläggningar inklusive öppna tankar, förseglade härdugnar och kontinuerliga ugnar.

Denna produkt ersätter THERMISOL MOM 5001 då THERMISOL MQM 5003 även har bättre märkning i SDS.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige