Gå direkt till innehåll
FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Ny bromsvätska i sortimentet

Nyhet -

FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Ny bromsvätska i sortimentet

MAINTAIN DOT 514 LV är en Premium Performance bromsvätska som uppfyller kraven i senaste ISO 4925 klass 7 som är en kombination av klass 5-1 och klass 6. Produkten har därmed ett brett användningsområde.

Den höga torra- och våta kokpunkten på MAINTAIN DOT 514 LV överskrider kravet enligt till FMVSS NR. 116 DOT 3 och DOT 4 och uppfyller DOT 5.1 vilket ger pålitlig funktionalitet även vid längre bromsprocesser och vid hög temperatur i bromssystemet.

Tack vare den låga viskositeten är snabba aktiveringsprocesser möjliga och underlättar även för ESP- och ABS -säkerhetssystem, även vid kalla temperaturer.

MAINTAIN DOT 514 LV ersätter MAINTAIN DOT 5.1
MAINTAIN DOT 514 LV finns tillgänglig 6x1L

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54
Erica Fernqvist

Erica Fernqvist

Presskontakt Specialist Digital & Web 070-429 60 16

Technology that pays back

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter. 
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.

FUCHS LUBRICANTS
Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige