Gå direkt till innehåll
FUCHS lägger till ytterligare en produkt i sitt breda sortiment mot livsmedelsindustrin

Nyhet -

FUCHS lägger till ytterligare en produkt i sitt breda sortiment mot livsmedelsindustrin

CASSIDA GREASE GTM 2 är ett vattenbeständigt EP-smörjfett specifikt utvecklat för smörjning av maskinell utrustning inom livsmedelsindustrin samt vid tillverkning av förpackningar till livsmedel.

Produkten är baserad på en kalciumsulfonat-komplextvål som förtjockningsmedel, syntetiska basoljor och speciella tillsatsmedel utvalda för att möta de hårda kraven inom livsmedelsindustrin.
Registrerad som NSF H1, för användning där det finns potential för tillfällig kontakt med livsmedel.

  • Smörjning av elmotorer, pumpar, transportband, blandare, växellådor och lager
  • Lager med medelhastighet som utsätts för ogynnsamma driftsförhållanden
  • Tungt belastade och stötbelastade applikationer

Produkten är kompatibel med de elastomerer, packningar, tätningar och färger som normalt används i smörjsystem för maskiner inom livsmedelsindustrin.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige