Gå direkt till innehåll
ECOCOOL Global 1000 – Nu med ASML 2 godkännande

Nyhet -

ECOCOOL Global 1000 – Nu med ASML 2 godkännande

ECOCOOL Global 1000 är en metallbearbetningsvätska med unika kvalitetsegenskaper speciellt framtagen för högpresterande metallbearbetning, som inom flyg- och medicinteknik, men även för många andra industriella tillämpningar. Med ASML 2 utökar vi med ytterligare ett viktigt godkännande för halvledarindustrin.

ASML 2 godkännandet gäller för användning på följande metaller

✓ Aluminum 6082
✓ Rostfritt stål 316L
✓ Titanium Grade 4
✓ Kan även användas på material från samma metallfamilj

Alla godkännanden

Godkännande för medicinteknik Cytotxicity, L 929Proliferation, DMG MORI, Rolls-Royce (Cat. 2), Safran, GROB, ASML-Grade 2, kompatibel med Boeing BAC 5008 avsnitt 5-6, kompatibel med Airbus AIPS 00-00-010

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Relaterat innehåll

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige