Gå direkt till innehåll
RIVOLTA N.B.A. 75 – en ny miljöanpassad och livsmedelsgodkänd hydraulolja

Nyhet -

RIVOLTA N.B.A. 75 – en ny miljöanpassad och livsmedelsgodkänd hydraulolja

Maskinell hantering av livsmedel i känsliga miljöområden ställer höga krav på smörjmedlet. Hydraulsystem i tex skördetröskor, utrustning vid skeppning eller lastning och hantering i hamnar kan förutom ett livsmedelsgodkännande även kräva att oljan är biologiskt nedbrytbar vid ett eventuellt spill.

RIVOLTA N.B.A 75 är en helsyntetisk, biologiskt lätt nedbrytbar hydraulolja med ett NSF H1 godkännande. Ett brett arbetsområde från -40 till + 100 C och en hög prestanda gör produkten lämplig för många applikationer inom livsmedelsindustrin.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige