Gå direkt till innehåll
Nytt spray sortiment

Nyhet -

Nytt spray sortiment

Våra högkvalitativa sprayer är designade för att säkerhetsställa en lång problemfri drift i många olika applikationer. Här hittar du allt från kompetenta universaloljor och rostlösare till avancerade specialsmörjmedel för tex miljö- och hälsokänsliga områden som livsmedelsindustrin.

ANTICORIT DFG SPRAY

Rostlösande spray med korrosionsskyddande och högsmörjande egenskaper. Effektiv som smörjmedel för lås, gångjärn, bladfjädrar, verktyg, länkar och leder etc.

RENOLIT CA-LZ SPRAY

Universalfett för smörjning av svårtillgängliga ytor. Produkten är starkt vidhäftande, inträngande, vattenavvisande samt tål hög belastning. Rekommenderas till smörjning av glidytor, där det är praktiskt att applicera med spray, som t.ex. bultar, kedjor och chassiytor.

CEPLATTYN 300 SPRAY

Rekommenderas till smörjning av öppna kuggväxlar, kuggstänger kedjor etc., där det är praktiskt att applicera med spray. Produkten är vidhäftande, inträngande och vattenavvisande. För att tåla extra höga belastningar är produkten förstärkt med grafit vilket ger en svart produkt.

Rivolta M.T.X. 60 forte Spray S

Snabbavdunstande avfettningsspray baserat på syntetiska råvaror som inte lämnar några rester. Speciellt anpassad för rengöring av metalldetaljer från fett, oljor och vaxer.

Rivolta S.F.R. Spray

Rengöringsspray för att ta bort rester av plast och olja från metallytor. Påverkar inte metaller.

Rivolta S.K.D. 16 N Spray

Bra penetrerande förmåga in i kedjor/vajers, förbehandling innan användning av 2000. 

Rivolta S.K.D. 170 Spray

Säker förflyttning av smörjfilm till insidan av kedjorna/vajers.

Rivolta S.K.D. 240 Spray

Helsyntetiskt kedjespray med unika högtemperaturegenskaper. Produkten smörjer effektivt driv- och transportkedjor i varma områden som t.ex. torkugnar för lackering, träindustrin samt till förpackningsindustrin.

Rivolta A.C.S. 3 Spray

Brake cleaner baserad på aceton med långsammare avdunstande än A.C.S. Produkten har en extremt bra förmåga att lösa upp olja och fett samt rester av lim och tätningsmaterial på blanka metallytor.

Rivolta B.F.C. Spray

Skumrengörare för alla typer av material. Produkten speciellt lämpad för vertikala ytor. NSF A1 listad.

Rivolta S.B.C. Spray

Snabbavdunstande avfettningsspray som inte lämnar några rester. Produkten är NSF-A1 listad och är därför lämplig som avfettningsmedel till livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Rivolta K.S.P. 305 Spray

Rostskyddsspray för speciellt anpassat för mellan- till långtidslagring av verktyg till plastgjutningsindustrin. Produktens unika formulering gör att den inte penetrerar in i verktyget och därför lätt kan tas bort genom ett fåtal slag utan tvättning innan montering.

Rivolta S.K.D. 2000 Spray

Helsyntetiskt smörjmedel för utsidan av lyft och transportkedjor, för kedjor som är kraftigt belastade och utsatta för tufft väder, vatten t.ex. slusskedjor. Produkten ger en kraftig smörjfilm med extrem vidhäftning.

Rivolta S.K.S. 48 Spray

Helsyntetisk skärolja med EP-tillsatser för svår bearbetning i de tuffaste materialen.

Rivolta S.L.X. Top Spray

Unikt rengöringsspray för elektriska komponenter. Tar effektivt bort oljiga och feta föroreningar som kan leda till strömförluster och störningar.
OBS! Ingen spänning på vid rengöring.

Rivolta T.R.S. plus Spray S

Helsyntetisk krypolja som driver bort fukt och smörjer kärvande eller rostiga detaljer.

CASSIDA CHAIN OIL SPRAY

Helsyntetiska kedjeoljor med mycket hög prestanda. Hög motståndskraft mot avslungning och avtvättning. Utmärkt skydd mot slitage och korrosion.
Användningsområden:Smörjning av driv- och transportkedjor inom livsmedelsindustrin.
320 │ 1500 │ 5000

CASSIDA CHAIN OIL LT SPRAY

Helsyntetisk slitageskyddande kedjeolja med hög prestanda som kan användas inom ett stort temperaturintervall, även frysgrader.
Användningsområden: Transportmekanismer inne i livsmedelsfrysar, till exempel spiralfrysar. Glid- och antifriktionslager

CASSIDA FLUID FL 5 SPRAY

Helsyntetisk penetrerande olja med utmärkta kryp och penetrationsegenskaper. Smörjer och skyddar mot korrosion. Har neutral lukt och smak.
Användningsområden:Penetrationsolja för användning i livsmedelsgodkänd utrustning. Kan användas för att lossa skruvar, blockeringsmuttrar och andra komponenter.

CASSIDA FLUID CP SPRAY

Lätthanterlig, helsyntetisk korrosionsskyddande olja för användning i maskiner inom bearbetning och förpackning av livsmedel och drycker. Ger en tunn, högeffektiv film.
Användningsområden: Skydd av maskiner under transport och leverans. För växellådor, växelkugghjul, kopplingar, drivväxlar, mätverktyg, precisionsverktyg osv.

CASSIDA FLUID DCE 15 SPRAY

Syntetisk universalsmörjolja för bearbetningssteg inom livsmedelstillverkning.
Användningsområde: Släppmedel som används på grillar, bakformar, skärmaskiner, urbeningsmaskiner, styckningskubbar och andra hårda ytor för att förhindra att livsmedel fastnar under bearbetningen. Stansning och dragning av aluminiumfolie till livsmedelsförpackningar.

CASSIDA GREASE GTS SPRAY

Smörjfett med hög prestanda med kalciumsulfonatkomplex och syntetisk basvätska. Utmärkta egenskaper för extremt tryck, slitageskydd och korrosionsskydd.
Användningsområden: För användning på lager i elektriska motorer, pumpar, transportband, blandare, växellådor och medel- till höghastighetslager som arbetar vid upp till 170 °C.

CASSIDA FM GREASE DC SPRAY

Vitoljebaserat universalsmörjfett som lämpar sig för användningar med både direkt och tillfällig kontakt med livsmedel.
Användningsområden: Släppmedel för direkt kontakt med livsmedel för grillar, bakformar, skärmaskiner, urbeningsmaskiner, styckningskubbar och andra hårda ytor. Smörjning och skydd av tätningar, gejdrar, lager och blad som används inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin.

CASSIDA PTFE DRY SPRAY

Syntetiskt PTFE-smörjmedel för universal- och underhållsanvändning.
Användningsområden:För användning på band, kamskivor, kedjor, kablar, transportband, glidspår, fogar, tappar, lyftar, styrskivor, gängade delar, bultar, valsar, kranar, ventiler och många andra rörliga delar. För smörjning och skydd av tätningar och gejdrar som används inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin.

CASSIDA SILICONE FLUID SPRAY

Silikonbaserad, helsyntetisk universalolja. Värmestabil upp till 250 °C. Utmärkta vidhäftande egenskaper som minimerar avslungning vid användning och avtvättning med både kallt och varmt vatten. Tränger snabbt undan vatten.
Användningsområden: För smörjning av transportband, små långsamma lager- och svängtappspunkter i utrustning inom livsmedelsindustrin.

* OBS! Är förstärkt med grafit och är svart.

Taggar

Presskontakt

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54
Erica Fernqvist

Erica Fernqvist

Presskontakt Specialist Digital & Web 070-429 60 16

Relaterat material