Gå direkt till innehåll
ATF-oljor speciellt utvecklade för din automatiska transmission från ZF

Nyhet -

ATF-oljor speciellt utvecklade för din automatiska transmission från ZF

ZF är en ledande tillverkare av drivlinjeteknologi och chassikomponenter, och deras automatiska transmissioner används av många OEM (Original Equipment Manufacturer) över hela världen. Därför har vi utvecklat fyra ATF-oljor, särskilt optimerade för att uppfylla de specifika kraven för både den senaste och äldre generationer automatiska transmissioner från ZF. TITAN ATF 6009, TITAN ATF 6008, TITAN ATF 6006 och TITAN ATF 1 är alla skräddarsydda för ZF:s olika växellådor.

TITAN ATF 6009

TITAN ATF 6009 är lämplig för användning i ZF:s åtta- och nioväxlade automatiska transmissioner; i de åttaväxlade BMW automatiska transmissioner där ATF 3+ rekommenderas och i nioväxlade HONDA automatiska transmissioner där ATF-Type 3.1 rekommenderas.

TITAN ATF 6008

TITAN ATF 6008 är lämplig för användning i sex- och åttaväxlade automatiska transmissioner från ZF i specificerade BMW, Jaguar och Land Rover samt i specificerade åttaväxlade Chrysler transmissioner. TITAN ATF 6008 är även lämplig i specificerade sex- och åttaväxlade ZF automatiska transmissioner från VW-koncernen.

TITAN ATF 6006

TITAN ATF 6006 lämpar sig för användning i specificerade sexväxlade automatiska transmissioner från ZF i Bentley, BMW, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Maserati och fordon från VW-koncernen.

TITAN ATF 1

TITAN ATF 1 lämpar sig för användning i fyra- och femväxlade automatiska transmissioner från ZF i specificerade BMW, Chrysler, Citroën/Peugeot, Jaguar, Mercedes Benz, Porsche och fordon från VW Group.

* OEM = Original Equipment Manufacturer

Kategorier

Kontakter

Åsa Stranger

Åsa Stranger

Presskontakt Marketing & Communications Manager 070-429 63 54

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB är en del av en global koncern med tyska rötter som utvecklar, producerar och distribuerar ett brett sortiment av smörjmedel och relaterade specialiteter.
I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi innovativa och skräddarsydda smörjmedelslösningar för alla typer av branscher så som bilindustrin, tillverkande industri, bygg & entreprenadverksamhet, energi- & transportsektorn, livsmedelsindustrin, skogsbruk, stål-, metall- och cementindustrier med flera.
FUCHS är världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi är 6 000 anställda i över 50 länder som alla delar samma mål: att hålla världen i rörelse med både hållbarhet och effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Swedenborgsgatan 20B
11827 Stockholm
Sverige